Fönstermarkis Falkenberg

Med en fönstermarkis väljer du själv hur mycket ljus som ska släppas in i hemmet

Med en fönstermarkis väljer du själv hur mycket ljus som ska släppas in i hemmet. I utfällt läge ser fönstermarkisen till att hindra solstrålarna från att bleka dina golv, möbler och väggar samtidigt som de skyddar mot värme och insyn. Fridhems Solskydd i Falkenberg ger dig många modeller, kombinationer av färger och utföranden att välja mellan så att du kan sätta en unik stil på husets fasad.

Haga

Haga är en fallarmsmarkis med kassett som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Den manövreras inifrån eller utifrån med band eller motor, alternativt utifrån manuellt med vev. Den är lämplig för mindre och medelstora fönster / fönsterpartier upp till 4,2 meter. Den går dessutom att seriekoppla.

Sofiero

Sofiero är en kraftig fönstermarkis med rymlig kassettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Den manövreras manuellt med vev eller motor. markisen är lämplig för medelstora till större fönster samt fönsterpartier upp till 7 meter. Den går dessutom att seriekoppla.

Läckö

Är en fallarmsmarkis som är ett effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer etc. produkten tillverkas i kraftigt utförande och är avsedd för bredder över 3,5 meter. Den kan enkelt seriekopplas till större anläggningar och är speciellt lämplig för breda balkonger. Produkten monteras på vägg eller tak och kan kompletteras med skyddstak. Läckö manövreras manuellt med vev eller med motor.

Solliden

Solliden är en fallarmsmarkis utan kassett. Den manövreras inifrån eller utifrån med band eller motor, alternativt utifrån manuellt med vev. Den är lämplig för mindre och medelstora fönster/ fönsterpartier upp till 4,2 meter. Den går att seriekoppla. Genom att använda tillbehöret balkongstativ kan Solliden även användas som bolkongmarkis.

Svaneholm

Svaneholm är en fallarmsmarkis med rund kassettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Den är lämplig till medelstora och större fönsterpartier upp till 5 meter. Den går dessutom att seriekoppla.

Atena

Atena är en kraftig vertikalmarkis med en rund kassett som skyddar väven, samt gejdrar som bottenlisten löper i. Den har en vertikal bom och armar som håller ut nedre delen av väven, som ger ett luftigare intryck. En vertikalmarkis är ett bra alternativ som har fler funktioner än en vanlig markis. Den stänger ute solljus och värme, skyddar mot direkt insyn samtidigt som den går att se ut igenom. Atena är mindre känslig för vind vilket gör att den passar bra på höga höjder och vindutsatta ställen. Den är mångsidig och passar såväl på villor som på skolor och kontor och är väl anpassad till dagens fönstermode med höga fönster. Den går även att seriekoppla.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök.