Möllersväg 1

311 62 Ullared

0346-651 880

Kontakta oss

Gratis hembesök

Boka ett gratis hembesök

Om oss

Fridhems Solskydd är ett litet och personligt företag med säte i Ullared.

Solskyddslösningar
Fridhems Solskydd

Kundens fönster står i vårat fokus där kvalitet, sortiment och snabba leveranser är vårt mål till ett bra pris.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök. Då färg och produkt tillsammans med vårt kunnande ger solskyddet med styrning från våra leverantörer bästa möjliga användning till en bra funktion.

Återblick

Företaget i Fridhemsberg har sin upptakt i slutet av 1800-talet då orten ännu kallades Skrockhult och då en man återvänder från USA och försåg sig med mark och vattenflöde där vägarna korsade varandra, där järnvägen Falkenberg – Fridhemsberg nyss var framdragen. Järnvägen som gav namnet Fridhemsberg åt orten utökades till Limmared och sågverken blev fler i det lilla samhället.

Vattenkraften utnyttjades och en kvarnrörelse tillkom tillsammans med elproduktion. Orten expanderade varje årtionde och industrin fick sin tillväxt då en persienntillverkning kom till orten med hög inriktning på profilvalsning och rullformning.

Dessa kunskaper har fortlöpande under åren utvecklats framför allt av Fridhemsbergs Profil AB som även har stärkts inom nischen för solskydd genom dotterbolaget AB Fridhems Solskydd.

nutid-Framtid

Vårt mål är i dag att förse privat och offentlig miljö samt även grossistledet med alla former av solskyddslösningar genom att erbjuda ett brett sortiment där kvalitet och kunnande är ledande faktorer genom egen tillverkning samt genom samverkan med underleverantörer för att nå optimala lösningar.

Vi använder oss av ledande tillverkare där Somfy och Becker levererar avancerade styrsystem för både invändigt- och utvändigt solskydd.

Dickson och Sandatex är våra marknadsledande leverantörer av tyger av högsta kvalitet och mångfaldigt färgval.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök.