Möllersväg 1

311 62 Ullared

0346-651 880

Kontakta oss

Gratis hembesök

Boka ett gratis hembesök

Markiser Svenljunga

Ett bra skydd mot solen är ett måste om du vill göra din uteplats eller balkong i Svenljunga lika mysig som ditt inomhusutrymme. Med markiser Svenljunga, skapar du ett behaligt uteutrymme för hela familjen att leka, koppla av, eller arbeta i.

Måttanpassade Markiser

Markiser är det perfekta tillägget för din uteplats eller balkong i Svenljunga – som möjliggör en flexibilitet för att få ut maximalt av utrymmet. När markisen är utdragen ges en behaglig skudda att koppla av i. När den är infälld smälter markis in och ger en öppen miljö. Och eftersom att vi erbjuder motordrivna markiser, kan du styra hela känslan med en knapptryckning.

Med rätt markis, blir din uteplats eller balkong i Svenljunga ett populärt utrymme – morgon, middag och kväll. Oavsett om du äter frukost ute, fikar med familjer på eftermiddagen, eller håller en tillställning på kvällen.

Familj njuter av en sommardag under sina markiser

Olika typer av markiser

Olle screenmarkis

Screenmarkis

Screenmarkisen är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut. Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn, värme och ljus. 

Fridhems Solskydd erbjuder vävar som är delvis transparant så man ser ut genom den på dagen men den hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en markis. Markisduken och stativen finns i flera olika färger.

Läs mer om screenmarkis.

Tage fönstermarkis

Fönstermarkis

Med en fönstermarkis väljer du själv hur mycket ljus som ska släppas in i hemmet. I utfällt läge hindrar fönstermarkisen solstrålarna från att bleka dina golv, möbler och väggar samtidigt som de skyddar mot värme och insyn. 

Fridhems Solskydd ger dig många modeller, kombinationer av färger och utföranden att välja mellan så att du kan sätta en unik stil på husets fasad.

Läs mer om fönstermarkis.

Ingvar korgmarkis

Korgmarkis

Fridhems Solskydd erbjuder en korgmarkis som är en klassiker bland markiser. Korgmarkisen är en klassiker bland markiser, och med sin runda korgform skapar den en ombonad känsla kring fönstren.

Läs mer om korgmarkis.

Sven terrassmarkis

Terrassmarkis

En grundförutsättning för bra solskydd på en generös terrass, är en kraftig terrassmarkis. Med en terrassmarkis skapar du känslan av ett eget rum på uteplatsen och kan njuta av sommaren på dina villkor.

Läs mer om terrassmarkis.

Trygga solskydds-lösningar

Ditt fönster står i vårat fokus där kvalitet, sortiment och snabba leveranser är vårt mål till ett bra pris. Alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök. Då färg och produkt tillsammans med vårt kunnande ger solskyddet med styrning från våra leverantörer bästa möjliga användning till en bra funktion. Vi använder oss av ledande tillverkare där Somfy och Becker levererar avancerade styrsystem för både invändigt- och utvändigt solskydd. Dickson och Sandatex är våra marknadsledande leverantörer av tyger av högsta kvalitet och mångfaldigt färgval.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Svenljunga

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök.