Möllersväg 1

311 62 Ullared

0346-651 880

Kontakta oss

Gratis hembesök

Boka ett gratis hembesök

Persienner Falkenberg

Vi tillverkar måttanpassade persienner i 16, 25 och 50 mm breda lameller
 för montering i mellanglas eller frihängande med eller utan växel.

Måttanpassade Persienner

Fullända känslan i ditt rum med måttanpassade persienner från Fridhems Solskydd. Vi erbjuder persienner i , och med omnejd. Våra solskydd är stilrena, mångsidiga och resistenta mot solljus. Vare sig målet är att stänga ute solen, eller få bättre ensamtid, har vi garanterat en modell för dig. Välj mellan olika färger, stilar, storlekar och funktioner. Från vertikala – till motordrivna persienner. Vi har det du behöver. Är du osäker på vad som skulle passa? Ingen fara! Fridhems Solskydd erbjuder kostnadsfri rådgivning och hembesök.

Vi tillverkar måttanpassat i 16, 25 och 50 mm breda lameller för montering i Falkenberg, antingen i mellanglas eller frihängande – med eller utan växel.

gul fåtölj och vita persienner

Brett utbud av persienner 

frihängande persienner

Frihängande persienn

Den enklaste persiennen att montera. Frihängande persienner placeras inte mellan glasen, utan hängs utanför med hjälp av skenor.

Den frihängande persiennen finns i flera olika utförande, allt för att passa i olika fönster såväl öppningsbara som fasta. Monteras lätt med tak eller vägg beslag i nisch eller mellan glasen.

träpersienner

Träpersienn

Exklusiva insynsskydd, tillverkade från grunden till färdig persienn, av Scandinavian Designer Blinds (SDB) på Åland.


Deras unika solskydd finns idag installerade över hela världen och persiennerna är tillverkade av antingen nordiska eller odlade exotiska träslag, och alla persienner skräddarsys för varje design, uppdrag och placering.

persienner med frontkåpa

Persienn med frontkåpa

En nyhet är en persienn med frontkåpa där överlisten är helt tätslutande mot fönsterbågen så att inga detaljer i överlisten syns, med en smart montering som alla klarar av.

färgglada persienner

Många färger

Vi har massor av färger på lameller där det går att kombinera så att över/underlist tillsammans med stegband och snöre får en snygg design som passar.

Trygga solskydds-lösningar

Ditt fönster står i vårat fokus där kvalitet, sortiment och snabba leveranser är vårt mål till ett bra pris. Alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök. Då färg och produkt tillsammans med vårt kunnande ger solskyddet med styrning från våra leverantörer bästa möjliga användning till en bra funktion. Vi använder oss av ledande tillverkare där Somfy och Becker levererar avancerade styrsystem för både invändigt- och utvändigt solskydd. Dickson och Sandatex är våra marknadsledande leverantörer av tyger av högsta kvalitet och mångfaldigt färgval.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Falkenberg

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök.