Screenmarkis i Falkenberg

Screenmarkisen är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset

Screenmarkiser i Falkenberg

Screenmarkisen är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut. Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn, värme och ljus. Väven är delvis transparant så man ser ut genom den på dagen men den hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en markis. Markisduken och stativen finns i flera olika färger.

R_103

Är en screenmarkis som monteras på utsidan och går att styras både med motor och manuellt med band. Den går att få i maxhöjd 4 meter och maxbredd 4,5 meter. Duken skyddas från väta och smuts i en rund kassett då den är inrullad. Den går att seriekoppla och finns i flera olika färger.

R_ZIIIP 120

Är en screenmarkis som monteras på utsidan och styrs med motor. Den går att få i maxhöjd 4 meter och maxbredd 3,5 meter. Duken skyddas från väta och smuts i en kantig kassett när den är inrullad. Den går att få i flera olika färger.

R_90

Är en screenmarkis som monteras på utsidan och går att styras både med motor och manuellt med band. Den går att få i maxhöjd 4 meter och maxbredd 3 meter. Duken skyddas från väta och smuts i en rund kassett när den är inrullad. Den går att få i flera olika färger.

FM 2000

Är en screenmarkis som monteras på utsidan och går att styras både med motor och manuellt med band. Duken skyddas från väta och smuts i en rund kassett när den är inrullad. Den går att seriekoppla och finns i flera olika färger.

Bora

Är en sidomarkis som går att montera både i golv och vägg. Den styrs manuellt. Den går att få i maxhöjd 2 meter och maxbredd 4 meter. Duken skyddas från väta och smuts i en tät försluten kassett då den är inrullad. Bora finns i 140 olika vävdesigner.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök.