Terassmarkis Laholm

Med en terrassmarkis skapar du känslan av ett eget rum på uteplatsen hemma i Laholm och kan njuta av sommaren på dina villkor.

Våra modeller av terassmarkis

Jamaica

Jamaica är en kombination av elegans och hållbarhet. Dess konstruktion säkerställer lång livslängd vid intensiv användning och därför är det ett idealistiskt val för stora terrasser och kommersiella ytor. Det centrala stödbenet för rullgardinsröret gör att duken i stora markiser alltid är spänt. Som tillval finns ett aluminiumtak som skyddar duken i upprullat läge.

Palladio

Palladio är en elegant markis med kassett som ser utmärkt ut på terrasser. Den har en speciell konstruktion av armfästena som gör att armarna lyfts och frontprofilen stänger tätt med kassetten och skyddar duken i upprullat läge. Genom användning av spänstiga stödben för rullgardinsröret är duken i markiserna alltid jämnt spänd. Markisens stativ är pulverlackerad i vitt, beige, brunt, strukturell grafit eller silver. Det finns möjlighet att använda markisen med saxade armar.

Dakar

Dakar är perfekt för skuggning av större terrasser. En heltäckande, strömlinjeformad kassett ger markisen ett modernt och elegant utseende och samtidigt skyddar duken och armarna mot väder och vind. För att ytterligare öka skyddet av duken används skyddstätningar inne i kassetten. Markiserna med störra bredd är försedda med stödben för rullgardinsröret, vilket gör att duken spänns jämnare. Markisens stativ är pullverlackerad i vitt, beige, brunt, strukturell grafit eller silver.

Classic Marcesa

Classic Marcesa är avsedd för villaterasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m fl där du behöver fri gånghöjd under markisen. Den monteras på vägg eller i tak och kan kompletteras med skyddstak. Man kan manövrera den med motor eller manuellt med vev. Dukbalken som löper i mitten parallellt med fronten ger en stabilare markis, skapar rymd under markisen samtidigt som den spänner upp duken mer och ger ett fint skydd mot kvällssol. Med ett teleskopstag kan fronten förankras för att klara vind bättre.

Tidö duo

Tidö duo är en fristående markis som man fäster direkt i terrassgolvet med en fästplatta. Den fungerar även till gjutna plintar. Alternativt ställer man vikter på en fördelningsplatta, som ligger i en låda. Lådan går att sitta på om man önskar fler sittplatser. markisen behöver alltså inte förankras i någon byggnad. Den har endast ett vävrör, vilket gör att en sida är överrullad medans den andra är underrullad. Denna produkt öppnar upp nya möjligheter för privata trädgårdar, men självklart passar den även för caféer och restauranger.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi hjälper dig att hitta rätt solskydd och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning med hembesök.